AF Kaplama Makinesi Ürünler > Uygulamalar »Optik Lens Vakum Kaplama Makinesi » AF Kaplama Makinesi

AF Kaplama Makinesi

Parmak izi tutmayan kaplama makinesi (AF kaplama makinesi) hidrofobik film ya da Parmak izi tutmayan metalize kaplama ekipmanı olarak da adlandırılır. İçerdiği organik florit madde vakum kaplama teknolojisiyle birleşerek yüzeyi su geçirmez, yağ tutmaz, parmak izi tutmaz, kir tutmaz hale getirir.

Ürün Tanımı

Parmak izi tutmayan kaplama makinesi (AF kaplama makinesi) hidrofobik film ya da Parmak izi tutmayan metalize kaplama ekipmanı olarak da adlandırılır. İçerdiği organik florid madde vakum kaplama teknolojisiyle birleşerek yüzeyi su geçirmez, yağ tutmaz, parmak izi tutmaz, kir tutmaz hale getirir.

Ürün Özellikleri

1. Aşınmaya dayanıklı ve çevresel faktörlerden dolayı yaşlanmaya karşı en iyi standartlarda tasarlanmıştır.
2. Parmak izi tutmayan kaplama makinesi PLC dokunmatik ekran ve otomatik kristal film kalınlığı kontrol mekanizmasına sahiptir, bu da tam otomatik kontrol sağlar. Sisteme istenilen parametreler girilir ve bu bilgiler kontrol edilip saklanabilir.
3. Teknik sürecin otomatik olarak yönetilmesi, performansı arttırır ve manuel kontrolün yaratacağı sorunları ortadan kaldırır.

Ürün Uygulaması

Parmak izi tutmayan kaplama makinesi, cam, plastik, bilgisayar, telefon, dijital kamera gibi cihazların dokunmatik ekranlarına uygulanabilir.