Kondansatör Filmli Döner Kaplama & Metalize Kaplama Makinesi (Kaplayıcılar/Metalize Kaplayıcılar) Ürünler > Buharlı Vakum Kaplama & Metalize Kaplama Makinesi (Box tipi ve Rolling tipi Kaplayıcı / Metallizer) »Döner Tip Vakum Kaplama & Metalize Kaplama Makinesi (Kaplayıcılar/Metalize Kaplayıcılar) » Kondansatör Filmli Döner Kaplama & Metalize Kaplama Makinesi (Kaplayıcılar/Metalize Kaplayıcılar)

Kondansatör Filmli Döner Kaplama & Metalize Kaplama Makinesi (Kaplayıcılar/Metalize Kaplayıcılar)

Kondansatör filmli döner kaplama makinesi ince film metalize kaplamada kullanılır. Buharlı kaplama makineleri arasında ilk ürünlerden ve en yaygın olarak kullanılan ekipmanlardandır.
Ayrıntı için tıklayınız

Ürün Tanımı

Kondansatör filmli döner kaplama makinesi ince film metalize kaplamada kullanılır. Buharlı kaplama makineleri arasında ilk ürünlerden ve en yaygın olarak kullanılan ekipmanlardandır. Bu vakum metalize kaplayıcısı, vakum tekniği, buzdolabı tekniği, mekanik transmisyon tekniği ve kontrol tekniği ile istikrarlı bir kalite, mükemmel ürünler, üretim verimliliği ve kolay kullanım sağlar.

Ürün Uygulaması

Kondansatör filmli döner kaplama makinesi çeşitli plastik filmlere uygulanabilir (PET, BOPP, CPP, PVC). Makine alüminyum filmi ya da bakır alüminyum kompositi metalize ederek baskı yapar.

Ürün Özellikleri

Otomatizyonu sağlamak adına kondansatör filmli döner kaplama makinesi, mekanik, vakum ve buzdolabı tekniklerini kullanır. Bu makine sağlam bir yapı, eşit dağılmış filmler, yüksek kaliteli film yapısı, hızlı pompalama, hızlı üretim süreci, yüksek verim, kolay kullanım, az enerji tüketimi ve sabit bir performans sağlar.